MRI incompany trainingen in ziekenhuizen

 

Post HBO cursus in Noord Nederland in 2019

In januari 2019 is het doel om de post HBO cursus Magnetische Resonantie weer van start te laten gaan in het noorden van het land.

Data en lokatie zijn op dit moment nog niet bekent wel zal het in het noorden van Nederland plaatsvinden (provincies Groningen, Overijssel, Drente, Friesland). 

De opzet van deze cursus zal overeenkomen met de cursus zoals deze gegeven is in 2017 in het UMCG/Treant zorggroep. Deze cursus is destijds erg goed geëvalueerd vandaar dat de vraag uit verschillende ziekenhuizen gekomen is voor een herhaling van deze cursus. 

Hoofddocenten zijn Jan Verwoerd (fysica) en Marion Heeren (toegepaste technieken). 

 

Deze Post HBO cursus is opgesteld naar aanleiding van en voldoet aan de bekwaamheideisen MBB'er werkzaam op de MRI, opgesteld door de NVMBR (concept versie).

Deze cursus wordt geaccrediteerd door StADAP.

De duur van deze cursus zal bestaan uit minimaal 100 kontakturen (volgens de richtlijnen van het CPION). 

Het aantal uren zelfstudie komt neer op 150 uur zodat de totale studiebelasting 250 uur zal zijn.

 

Klik hier voor de cursusinhoud en leerdoelen.

 

Meer informatie over deze cursus vind U op: 

https://mritraining.wixsite.com/posthbomri

 

De cursus voldoet aan de bovenstaand genoemde bekwaamheideisen en zal geaccrediteerd worden door de stichting ADAP.  Cursusinhoud en de leerdoelen zie bovenstaande link. 

 

Meer informatie over deze post HBO MRI cursus en inschrijvingen kunt u verkrijgen door het contactformulier in te vullen.

 

Post HBO cursus Magnetische Resonantie incompany

MRI Training & Consultancy heeft de mogelijkheid om in uw ziekenhuis een Post HBO cursus Magnetische Resonantie te organiseren.

Deze Post HBO cursus is opgesteld naar aanleiding van en voldoet aan de bekwaamheidseisen MBB'er werkzaam op de MRI, opgesteld door de NVMBR (concept versie).

Deze cursus wordt geaccrediteerd door StADAP.

De duur van deze cursus zal bestaan uit minimaal 100 kontakturen (volgens de richtlijnen van het CPION), in overleg met het ziekenhuis worden datum en tijden vastgesteld. 

Het aantal uren zelfstudie komt neer op 150 uur zodat de totale studiebelasting 250 uur zal zijn.

 

Ook voor meer informatie over de mogelijkheden van een incompany Post HBO MRI opleiding in uw ziekenhuis kunt u kontakt opnemen met Marion Heeren via het contactformulier.

 

 

 

MRI Training & Consultancy, KvK nr. 01144128, CRKBO geregistreerd
mritraining@consultant.com